VirtuFit TR-100 Loopband Review

Een budgetvriendelijke loopband voor thuisgebruik met degelijke basisfuncties.

virtufit tr 100 product shot

Algemene beoordeling

De VirtuFit TR-100 Loopband is een geweldige loopband die door de vele mogelijkgheden een echte aanrader is. De loopband heeft erg veel pluspunten en is makkelijk in gebruik. Je kunt verschillende trainingsmogelijkheden kiezen en zelfs testen uit voeren om een trainingsprogramma op maat te krijgen. 

Ook kun je muziek luisteren tijdens het lopen. De installatie is simpel, waardoor je de loopband bijna meteen kunt gebruiken als je hem ontvangt. Al met al een loopband die een echte aanrader is voor alle sportievelingen die thuis willen (hard)lopen. 

Kwaliteit

Comfort

Functies

Prijs

Over VirtuFit

De VirtuFit TR-100 Loopband is onderdeel van het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit. Dit merk kan worden gekenmerkt door fitnessapparatuur van uitstekende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs voor alle thuissporters. Bij het ontwikkelen van de fitnessapparatuur is er veel tijd besteed aan het gebruiksgemak en de vele functionaliteiten van de apparatuur. De fitnessapparaten zijn gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Met VirtuFit heb je gegarandeerd langdurig trainingsplezier! 

lopen op virtufit tr 100

Voordelen

Ben jij benieuwd wat deze loopband voor voordelen biedt voor jou? Dit is natuurlijk compleet afhankelijk van jouw eigen trainingsdoelen, maar de loopband is geschikt voor elk niveau en elk doel. Je kunt met de loopband werken aan het verbeteren van jouw conditie, sneller worden of juist vet verbranden. Daarnaast biedt deze loopband een groot voordeel in het feit dat de loopband eenvoudig te installeren is, waardoor het jou bijna geen tijd kost om deze loopband in huis te halen en je meteen kunt beginnen met sporten.

Doordat de loopband eenvoudig op te klappen is, heeft dit bovendien als voordeel dat het geen ruimte inneemt in jouw huis. Door de uitstekende kwaliteit en de goede demping zul je bovendien geen last krijgen van jouw gewrichten tijdens het lopen, wat een groot voordeel kan zijn voor grote trainingsdoelen. 

Doordat de loopband erg lang meegaat, hoef jij je de komende jaren geen zorgen meer te maken over de aankoop van een nieuwe loopband, dat is nog eens een groot voordeel!

virtufit tr 100 opklapbare loopband

Twijfel dus niet langer en schaf nu de VirtuFit TR-100 Loopband aan! Met deze loopband haal jij al jouw trainingsdoelen en wordt lopen nog leuker dan het al was. Ook voor de prijs hoef jij het niet te laten want je koopt deze loopband nu al voor minder dan €550,- bij Bol.com. Voor deze lage prijs heb je de loopband meteen de volgende dag in huis, waardoor jij morgen al kunt beginnen met trainen. Waar wacht je nog op?

virtufit tr 100 band

Belangrijkste features

virtufit tr 100 hartslag

De loopband heeft een totaal draagvermogen van maar liefst 120 kilogram en de motor heeft een vermogen van in totaal 2 pk met pieken van 4pk. De loopband heeft een loopoppervlak van 120 x 40cm waaronder een dempingsysteem zit.

Deze gelijkmatig verdeelde schokdempers zorgen er voor dat je tijdens het lopen een goede demping hebt en geen last krijgt van jouw gewrichten. Bovendien heeft de loopband een veiligsheids stopknop waar je op kunt drukken als er iets mis gaat tijdens het lopen. 

virtufit tr 100 monitor
virtufit tr 100 hartslagmeter

Tijdens het lopen kun je genieten van al jouw lievelingsnummers door jouw MP3 speler aan te sluiten op de muziekpoort, hiervoor wordt een kabel bijgeleverd. Ook kun je jouw MP3, smartphone of Ipad op de console zetten zodat je deze niet hoeft te dragen en kunt kijken naar filmpjes tijdens het lopen. 

Bovendien kun je af en toe genieten van een lekkere slok water doordat je jouw waterflesje in een speciale bidonhouder bij het display kunt plaatsen.

Op het LCD scherm van de loopband kun je jouw vooruitgang volgen door jouw snelheid, afstand,helling, tijd, calorieverbranden en hartslag bij te houden. Een andere belangrijke feature van de loopband is het feit dat je verschillende testen kunt uitvoeren met de loopband. Zo kun je bijvoorbeeld jouw lichaamsvet meten of jouw hartslag laten controleren. 

virtufit tr 100 hand

Aan de hand van de uitkomsten kan de loopband vervolgens een programma maken of voor jou uitkiezen die precies bij jouw lichaam en jouw niveau past. Hierdoor bereik je veel sneller resultaat en behoud je motivatie om door te gaan met jouw trainingen.

Na het lopen kun je de loopband eenvoudig op klappen met behulp van het automatische mechanisme. Op deze manier bespaar je eenvoudig ruimte in jouw woning. De volgende keer dat je weer wilt gaan trainen kun je de loopband net zo makkelijk weer uitklappen of veilig en rustig weer omlaag brengen. 

> Bekijk beste prijs

Plus- en minpunten

De VirtuFit TR-100 Loopband brengt een aantal belangrijke plus- en minpunten met zich mee die we hieronder op een rijtje zetten. Hierdoor krijg je een goed beeld of de loopband bij jou past of juist niet : 

 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Zeer goede kwaliteit
 • Testmogelijkheden
 • Verschillende trainingsprogramma's
 • Ingebouwde MP3/muziek mogelijkheden
 • Snelheden tot 16 km/u en hellingshoek
 • Eenvoudig op- en uit te klappen
 • Niet voor de allersnelste lopers
virtufit tr 100 product shot

Beoordeling: Uitstekend!

Kwaliteit

Comfort

Functies

Prijs

De VirtuFit TR-100 Loopband is een geweldige loopband die door de vele mogelijkgheden een echte aanrader is. De loopband heeft erg veel pluspunten en is makkelijk in gebruik. Je kunt verschillende trainingsmogelijkheden kiezen en zelfs testen uit voeren om een trainingsprogramma op maat te krijgen. Ook kun je muziek luisteren tijdens het lopen. De installatie is simpel, waardoor je de loopband bijna meteen kunt gebruiken als je hem ontvangt. Al met al een loopband die een echte aanrader is voor alle sportievelingen die thuis willen (hard)lopen. 

 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Zeer goede kwaliteit
 • Testmogelijkheden
 • Verschillende trainingsprogramma's
 • Ingebouwde MP3/muziek mogelijkheden
 • Snelheden tot 16 km/u en hellingshoek
 • Eenvoudig op- en uit te klappen
 • Niet voor de allersnelste lopers