Trainingsschema's voor op de loopband

Wat je doelstelling ook is, je zult het gemakkelijker en sneller behalen als je op voorhand een duidelijk trainingsschema hebt. Daarmee kunnen we je bij loopbanden vergeleken helpen. Hieronder hebben vind je verschillende trainingsschema's terug. Hou je steeds aan het schema en dan behaal je je doelstellingen in no-time.

trainingsschema loopbanden

Heb je nog vragen bij je trainingsschema. Laat dan zeker een berichtje na via ons contactformulier. Onze experts beantwoorden graag je vragen.

Beginners

Wanneer je nog maar net begint met hardlopen kies je als eerste doelstelling best niet om een marathon uit te lopen. Het kan je uiteindelijke doel zijn maar beter maak enkele tussentijdse doelstellingen. Probeer bijvoorbeeld om eerst goed 5 km te kunnen hardlopen. Eenmaal dat lukt, kun je een iets ambitieuzere doelstelling kiezen. Hieronder hebben we alle trainingsschema's die je nodig kunt hebben om je doelstelling te behalen.

Trainingsschema 5 km

Voor veel mensen is het doel om 5 km te kunnen uitlopen. Dit is op zich ook een mooie start. Eenmaal je de 5 km kan uitlopen, is het gemakkelijker om verder te gaan en ambitieuzere doelstellingen voorop te stellen.

Experts

Trainingsschema marathon

De droom van de meeste hardlopers is om een marathon te kunnen uitlopen. Een ambitieuze doelstelling dat haalbaarder is dan je op het eerste zicht zou denken. Zeker met één van onderstaande schema's voor op de loopband.