Hielspoor: veel voorkomende blessure bij hardlopers

beste magnetische loopband

Hielspoor is een term die bij veel hardlopers rillingen over de rug doet lopen. Deze veelvoorkomende blessure, die gekenmerkt wordt door pijnlijke ontstekingen aan de onderkant van de voet, kan lopers van alle niveaus treffen en hun trainingsschema’s ernstig verstoren. Hoewel hardlopen talrijke gezondheidsvoordelen biedt, van conditie tot verhoogde mentale helderheid, brengt de repetitieve impact op harde […]

Lees meer

BH Pioneer R3

bh pioneer r3

In deze review bekijken we de Pioneer R3 Loopband van BH Fitness van dichterbij. Ontdek hier de plus- en minpunten van dit toestel.

Lees meer

Lopen na krachttraining

lopen na krachttraining

Lopen na krachttraining, waarom is dat zo interessant? In dit artikel leggen we je uit waarom het belangrijk is en waar je op moet letten.

Lees meer

Loopband onderhouden

Loopband onderhouden

Hoe moet je nu precies een loopband onderhoud om ervoor te zorgen dat deze zo lang als mogelijk mee gaat? In dit artikel leggen we het uit.

Lees meer

De beste redenen om ’s ochtends te sporten

redenen om 's ochtends te sporten

De beste redenen om ’s ochtends te sportenVandaag de dag worstelen we allemaal met het bijhouden van onze drukke agenda’s. We vergeten daarbij vaak om tijd voor onszelf vrij te maken. We zetten ‘gezond leven’ dan ook meestal onderaan onze prioriteitenlijst. Maar het is tijd om die denkwijze te veranderen en terug voor ons lichaam […]

Lees meer

11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband

gemotiveerd blijven lopen op loopband

In dit artikel geven onze fitness experts je 11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband.

Lees meer

Focus Fitness Senator iPlus Review

focus fitness senator iplus loopband review

Ben je een fanatieke loper en op zoek naar een semiprofessionele loopband? De Senator iPlus loopband van Focus Fitness wordt als het topmodel onder de loopbanden beschouwd. Lees hier de volledige review.

Lees meer

Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband Review

focus fitness jet 7 iplus loopband

De Focus Fitness Jet 7 (iPlus) inklapbare loopband is dé loopband voor mensen die graag de nieuwste technische snufjes op hun loopband willen.

Lees meer

NordicTrack C80i Loopband Review

nordictrack c80i loopband review

Met de NordicTrack C80i Loopband doe je jezelf een groot plezier. Want met weer of geen weer, je kunt met dit thuistoestel altijd in beweging blijven. Lees hier de uitgebreide review.

Lees meer

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband Review

tunturi cardio fit t30 loopband review

De Tunturi Cardio Fit T30 is een prima loopband voor iedereen die een goed product zoekt, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lees hier de uitgebreide review.

Lees meer