De beste redenen om ’s ochtends te sporten

redenen om 's ochtends te sporten

De beste redenen om ’s ochtends te sportenVandaag de dag worstelen we allemaal met het bijhouden van onze drukke agenda’s. We vergeten daarbij vaak om tijd voor onszelf vrij te maken. We zetten ‘gezond leven’ dan ook meestal onderaan onze prioriteitenlijst. Maar het is tijd om die denkwijze te veranderen en terug voor ons lichaam […]

Lees meer

11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband

gemotiveerd blijven lopen op loopband

In dit artikel geven onze fitness experts je 11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband.

Lees meer

Focus Fitness Senator iPlus Review

focus fitness senator iplus loopband review

Ben je een fanatieke loper en op zoek naar een semiprofessionele loopband? De Senator iPlus loopband van Focus Fitness wordt als het topmodel onder de loopbanden beschouwd. Lees hier de volledige review.

Lees meer

Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband Review

focus fitness jet 7 iplus loopband

De Focus Fitness Jet 7 (iPlus) inklapbare loopband is dé loopband voor mensen die graag de nieuwste technische snufjes op hun loopband willen.

Lees meer

NordicTrack C80i Loopband Review

nordictrack c80i loopband review

Met de NordicTrack C80i Loopband doe je jezelf een groot plezier. Want met weer of geen weer, je kunt met dit thuistoestel altijd in beweging blijven. Lees hier de uitgebreide review.

Lees meer

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband Review

tunturi cardio fit t30 loopband review

De Tunturi Cardio Fit T30 is een prima loopband voor iedereen die een goed product zoekt, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lees hier de uitgebreide review.

Lees meer

Proform S9i loopband review

proform s9i loopband review

De Proform S9i Loopband is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat voor de echte sportliefhebber. Lees hier onze uitgebreide review.

Lees meer

Christopeit PRO TM2 Loopband Review

christopeit tm 2 pro loopband product shot

In deze review bekijken we de Christopeit TM-2 Pro loopband. Een compacte loopband voor thuisgebruik dat je eenvoudig kunt opbergen.

Lees meer

Virtufit TR 100 loopband review

virtufit tr 100 product shot

De VirtuFit TR-100 is in de eerste plaats een erg budgetvriendelijke keuze als loopband voor thuis. Lees hier de resultaten van de uitgebreide test van onze experts.

Lees meer

Focus Fitness Jet 5 Loopband Review

De Jet 5 is een solide, moderne loopband met tal van toepassingsmogelijkheden. Ideaal voor de beginnende en ervaren loper. Met de Jet 5 van Focus Fitness wordt trainen aangenaam en veilig.

Lees meer