Loopband reviews

Loopbanden zijn heus niet zo speciaal. Het zijn gewoon gemotoriseerde riemen die je van punt A naar – nu ja – punt A brengen, ook al vergt het heel wat inspanningen. Een fysioloog, een atleet en een chiropractor bevestigden dat de beste loopband meer moet aanvoelen als een weg dan een hamsterwiel en dat ze gemaakt zijn voor zowel lopers als wandelaars.

Het kan gemakkelijk zijn om je te laten overdonderen door de nieuwste snufjes bij de laatste loopbanden. Toch is het belangrijk om verder dan dat te kijken. Opdat je een eerlijk zicht zou hebben op de prestaties van bepaalde loopbanden vind je hier reviews van experts terug. In de loop van de tijd zal deze lijst met reviews verder uitgebreid worden.

BH Pioneer R3
In deze review bekijken we de Pioneer R3 Loopband van BH Fitness van dichterbij. Ontdek hier de plus- en minpunten van dit toestel.
Focus Fitness Senator iPlus Review
Ben je een fanatieke loper en op zoek naar een semiprofessionele loopband? De Senator iPlus loopband van Focus Fitness wordt als het topmodel onder de loopbanden beschouwd. Lees hier de volledige review.
Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband Review
De Focus Fitness Jet 7 (iPlus) inklapbare loopband is dé loopband voor mensen die graag de nieuwste technische snufjes op hun loopband willen.
NordicTrack C80i Loopband Review
Met de NordicTrack C80i Loopband doe je jezelf een groot plezier. Want met weer of geen weer, je kunt met dit thuistoestel altijd in beweging blijven. Lees hier de uitgebreide review.
Tunturi Cardio Fit T30 Loopband Review
De Tunturi Cardio Fit T30 is een prima loopband voor iedereen die een goed product zoekt, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lees hier de uitgebreide review.
Proform S9i loopband review
De Proform S9i Loopband is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat voor de echte sportliefhebber. Lees hier onze uitgebreide review.