Weslo loopbanden

Ben jij opzoek naar een nieuwe loopband of wil jij beginnen met thuis fitnessen? Kijk dan eens naar het loopband merk Weslo. Deze loopbanden zijn erg eenvoudig in gebruik en bovendien zeer voordelig. Op deze manier kun je laagdrempelig beginnen met thuissporten zonder dat je meteen erg veel geld kwijt bent. 

weslo loopbanden
Snel naar

Reviews

Gebruikers van het merk Weslo zijn zeer tevreden over de loopbanden en geven dan ook aan nooit meer anders te willen. De loopbanden gaan, ondanks de lage prijs, erg lang mee en zijn van een goede kwaliteit. Daarnaast zijn de loopbanden voor iedereen te gebruiken doordat de loopbanden verschillende programma's hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een programma om jouw confitie te verbeteren of om vet te verbranden en af te vallen. Ook kun je hierdoor elke trainingen weer anders instellen, zodat je afwisseling hebt in jouw training en altijd jouw specifieke behoefte kunt invoeren. Naast de ingestelde programma's, kun je ook zelf de snelheid aanpassen als je toch iets sneller of juist langzamer wilt lopen. De loopbanden hebben bovendien een groot loopvlak waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen tijdens het lopen. De loopbanden hebben een goede demping, waardoor je stevig loopt en jouw gewrichten beschermd worden tijdens de trainingen. Je kunt de loopbanden ook hellen zodat je ook qua hoogte kun varieren met lopen. Daarnaast zijn de loopbanden eenvoudig in te klappen en op te bergen zodat je geen last hebt van de loopband als je niet aan het lopen bent. 

>> Helaas, momenteel zijn er nog geen reviews van Weslo loopbanden gepubliceerd. We werken er hard aan om deze zo snel mogelijk online te plaatsen.

Over Weslo

Weslo is onderdeel van het grote concern Icon Health en fitness, het grootste merk ter wereld op het gebied van thuisfitness. Hierbij is Weslo de prijsvechter van het grote label. Weslo kan worden gekenmerkt door fitnessapparatuur die erg gebruiksvriendelijk is voor een veel lagere prijs ten opzichte van de prijzen van een groot aantal andere merken. Weslo heeft een ruim assortiment met naast loopbanden ook crosstrainers en hometrainers. Alle producten zijn zeer voordelig en zitten in een prijscategorie van 100 euro tot 600 euro. Op deze manier kan iedereen voordelig thuis aan de slag. Naast de voordelige prijs biedt Weslo uitstekende service. Zo heb je bijvoorbeeld een 30 dagen niet goed geld terug garantie, zodat je altijd de loopbanden uitvoerig kunt uitproberen. 

Twijfel dus niet langer en koop nu super voordelig een Weslo loopbanden. Thuissporten was nog nooit zo makkelijk en voordelig! Wat houdt jou nog tegen?