Tunturi loopbanden

Ben jij op zoek naar een nieuwe loopband of wil jij gaan beginnen met fanatiek thuis sporten? Dan zijn de loopbanden van Tunturi perfect voor jou! Met deze loopbanden kun je op elk gewenst niveau trainen en geniet je van een zeer comfortabele loopband van hoge kwaliteit. Lees hieronder meer over dit merk. 

tunturi loopbanden

Reviews

De elektrische loopbanden van Tunturi zijn perfect voor jouw fitnesstrainingen in huis. Hiermee kun je verschillende trainingen kiezen die bij jou passen. Wil je bijvoorbeeld jouw conditie verbeteren, vet verbranden, jouw conditie verbeteren of trainen voor een bepaalde wedstrijd? Met de Tunturi loopbanden kan het allemaal. Uit de reviews van de loopbanden komt vooral naar voren dat je met de loopbanden zeer doelgericht kunt trainen doordat je kunt kiezen over een groot aantal trainingsprogramma's. Daarnaast is het loopoppervlak zeer groot, waardoor je aangenaam langere afstanden kunt lopen. Alle loopbanden van Tunturi kunnen hellen waarmee je een maximale hellingshoek van 15% kunt bereiken, wat er voor zorgt dat je extra kunt trainen. Daarnaast kan er een maximale snelheid van maar liefst 22 kilometer per uur behaald worden, hierdoor zijn de loopbanden ook geschikt voor de snellere lopers. De loopbanden zijn inklapbaar en hebben wielen waardoor je de loopband eenvoudig kunt opbergen zodat deze minder ruimte inneemt in jouw woning. 

Met gebruik van een app kun je jouw loopgegevens laden op jouw smartphone waardoor je dit eenvoudig met jouw vrienden kunt delen via de app of via social media. Naast het gebruik van verschillende apps kunt je ook meteen jouw tablet aansluiten onder het display op de loopbanden om zo tijdens het lopen een aflevering van jouw favoriete serie of een film te kunnen kijken. Dat maakt het lopen een stuk leuker!

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband Review
De Tunturi Cardio Fit T30 is een prima loopband voor iedereen die een goed product zoekt, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lees hier de uitgebreide review.

Over Tunturi

Tunturi is een innovatief en betrouwbaar fitnessmerk met maar liefst meer dan 90 jaar ervaring. Het merk maakt professionele fitnessapparatuur en apparaten voor thuis gebruik. Het zeer ruime assortiment bestaat uit onder andere crosstrainers, loopbanden, krachttrainers, hometrainers en verschillende fitness accessoires. Het merk kan worden gekenmerkt als comfortabel, eenvoudig en vriendelijk in gebruik en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Mede door het ruime aanbod heeft Tunturi altijd de perfecte fitnessapparatuur die past bij jouw eisen en jouw trainingsniveau. 

De loopbanden van Tunturi zijn perfect voor iedereen, ongeacht jouw conditie en trainingsniveau. Wacht dus niet langer en koop nu jouw ideale loopband om jouw trainingsdoelen te bereiken!