Proform loopbanden

Ben jij op zoek naar de perfecte loopband om thuis te gebruiken? Met een Proform loopband kun je thuis comfortabel trainen om jouw doelen te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Lees hier dan meer over dit fantastische merk. 

proform loopband

Reviews

De loopbanden van Proform worden zeer positief gerievewd. De loopbanden hebben een groot loopoppervlak, een aansluiting voor jouw smartphone of ipod, een geluidsinstallatie voor al jouw lievelingsmuziek en een bidonhouder voor drinkgemak tijdens het lopen. Daarnaast hebben de loopbanden een prachtig display met verschillende mogelijkheden en veel trainingsopties. Met de verschillende opties wordt je voortdurend uitgedaagd en geprikkeld om het hoogste doel te bereiken. Een andere positieve specificatie van de loopbanden is het feit dat ze eenvoudig opklapbaar zijn door het Space Saver systeem, waardoor de loopband weinig ruimte in beslag neemt in jouw huis. 

Speciaal aan de loopbanden van Proform is de IFit live functie. Hiermee heb je verschillende mogelijkheden die het lopen voor jou nog leuker maken. Zo kun je bijvoorbeeld een strijd aangaan met jouw vrienden via Facebook of een route uitzoeken in jouw omgeving of ergens anders op de wereld. Met deze functie kun je tijdens het lopen genieten van beelden van deze plaats, zodat je niet eens meer het idee hebt dat je thuis aan het lopen bent en jij je helemaal in een andere wereld waant. Daarnaast kun je met deze functie ook jouw voeding bijhouden en zelfs begeleiding krijgen van een trainer tijdens het lopen. 

Uit de reviews komt vooral naar voren dat gebruikers het grote loopoppervlak erg waarderen, omdat je hiermee fijner kunt lopen bij langere trainingen. Daarnaast kun je handig jouw gegevens bekijken en jouw favoriete muziek luisteren doordat je de loopband kunt verbinden met apps op jouw smartphone of ipod. 

Proform S9i loopband review
De Proform S9i Loopband is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat voor de echte sportliefhebber. Lees hier onze uitgebreide review.

Over Proform

Het merk Proform kan worden gekenmerkt door fitnessapparatuur voor professionele, resultaatgerichte trainingen. Proform is onderdeel van het concern Icon Health en fitness, wat het grootste fitness merk voor thuisgebruik ter wereld is. Proform heeft daardoor dan ook jarenlange ervaring op het gebied van loopbanden, crosstrainers en andere apparatuur. Alle fitnessapparatuur is van hoge kwaliteit en hebben een krachtige motor. Proform biedt de perfecte loopband voor iedereen op basis van jouw wensen en behoeften aan. 

Twijfel dus niet langer en probeer eens een loopband van Proform! Je zult versteld staan door de kwaliteit en het loopgemak van deze loopbanden, waarmee je razendsnel jouw trainingsdoelen zult bereiken.