NordicTrack loopbanden

Ben jij op zoek naar een perfecte loopband voor in huis? Bekijk dan eens de loopbanden van Nordic Track. Bij deze loopbanden staat loopcomfort en een goede demping centraal. Daarnaast heb je bij deze loopbanden keuze uit meerdere trainingen zodat je uitgedaagd wordt. 

nordic track loopbanden

Over NordicTrack

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Nordic track elke product ontwikkeld tot het allerbeste. Hiermee is het een van de grootste merken ter wereld op het gebied van thuisfitness. Het loopband merk is onderdeel van ICON Health & fitness en de complete lijn kun je vinden op de website van het merk, NordicTrack.com. Nordic track biedt hier onder andere loopbanden, hometrainers en crosstrainers aan, daarbij biedt het merk geweldige productspecificaties zoals hellingshoeken, motorvermogen, afmetingen, display, hartslagprogrammas, demping en trainingsmogelijkheden voor loopbanden. Naast de productspecificaties is het design en de ergonomie van de fitnessapparaten van hoge kwaliteit. De producten van Nordic track zijn overal ter wereld te verkrijgen!

Mogelijkheden

Nordic track is het perfecte merk voor fanatieke sporters die hoge eisen stellen aan hun loopbanden. Naast de vele productspecificaties hebben de Nordic Track loopbanden ook extra mogelijkheden zoals een ventilator, geluidsboxen, ipod en iphone aansluiting en bidon houders. Daarnaast kun je bij de loopbanden gebruik maken van IFit live waarbij je via google maps een maraton kunt lopen of in je eigen buurt kunt lopen. Ook kun je bijvoorbeeld een voedingsschema volgen, trainen met bekende mensen of uitdagingen uitgaan met jouw vrienden. Dit zorgt er voor dat lopen op de Nordic Track Loopbanden extra leuk wordt!

Reviews

Hieronder vind je onze reviews van Nord Track Loopbanden. Wij hebben elk model zorgvuldig getest en onderworpen aan uitgebreide testen om zo de allerbeste reviews te kunnen schrijven. Hierbij is gelet op productspecificaties, gewicht, snelheid, helling, loopoppervlak, extra's, hartslagfuncties en nog veel meer. Twijfel jij nog welk model het beste bij jouw activiteiten past of wil jij alle loopbanden op een rijtje zien? Maak dan gebruik van onze reviews om de beste loopband voor jou te ontdekken. 

Twijfel dus niet langer en ontdek jouw ideale Nordick Track loopband!

NordicTrack C80i Loopband Review
Met de NordicTrack C80i Loopband doe je jezelf een groot plezier. Want met weer of geen weer, je kunt met dit thuistoestel altijd in beweging blijven. Lees hier de uitgebreide review.