Kettler loopbanden

Met de loopbanden van Kettler kun je eenvoudig en doelgericht trainen. Door het dempingssysteem ontlast je jouw gewrichten en loop jij met optimaal comfort. De loopbanden hebben verschillende trainingsprogramma's passend bij elk doel, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van jouw conditie, afvallen of het verbeteren van jouw prestaties. 

kettler loopbanden

De loopbanden van Kettler hebben zoals eerder aangegeven, verschillende functionaliteiten. Zo is de maximale snelheid van de loopbanden tot 20 km/h en kun je de loopband helling tot een hoek van 12%. Ook hebben de loopbanden een vernieuwend display met 3D matrix. Op deze display kun je verschillende gebruiksprofielen en programma's instellen waaronder snelheid gestuurde programma's, combi programma's en programma's die gestuurd zijn op het lopen op een helling. Op de display kun je eenvoudig tussen de programma's kiezen of zelf jouw programma maken op basis van jouw wensen en jouw niveau. Ook hebben de loopbanden een hartslagmeter zodat je jouw hartslag in de gaten kunt houden tijdens jouw training. Op het scherm zie je daarnaast hoeveel energie je verbruikt, hoe snel je gaat, wat de gelopen afstand is en hoelang je al bezig bent. Ook kun je kiezen voor een warm up functie voor jouw training en een cool down functie om weer af te koelen na jouw training. 

Reviews

De loopbanden van Kettler hebben een prachtig design en zijn perfect van intensief gebruik. Door het grote loopoppervlak zijn de loopbanden ideaal voor alle trainingsniveaus. De loopbanden hebben een maximale snelheid tot 20 km/h. De loopbanden zijn daarnaast zeer scherp geprijsd wat ook geprezen wordt in de reviews. Uit de reviews komt bovendien naar voren dat de loopbanden van Kettler eenvoudig te monteren, erg goed geschikt voor looptraining en zeer stabiel zijn. 

>> Helaas, er zijn momenteel nog geen reviews. we werken er hard aan om deze zo snel mogelijk online te plaatsen

Over Kettler

Kettler is een Duitse fabrikant die al meer dan 60 jaar vrijetijdsproducten maakt. Het merk heeft een ruim assortiment met onder andere fietsen, speelgoed en veel sportartikelen. Zo vind je er bijvoorbeeld speeltoestellen, crosstrainers en fitnessapparaten. Het merk kan worden gekenmerkt als innovatief en vernieuwend door altijd met de nieuwste producten te komen. Naast deze kenmerken staan functionaliteit, kwaliteit, en gebruiksvriendelijkheid bij Kettler centraal. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen worden de producten zorgvuldig getest. Hierdoor ben je bovendien verzekerd van optimale functionaliteit en veiligheid. 

Kettler loopbanden zijn van topkwaliteit en bieden perfecte functionaliteiten voor iedereen! Twijfel dus niet langer en schaf nu jouw ideale Kettler loopband aan.