Focus Fitness loopbanden

Focus Fitness produceert reeds jarenlang degelijke loopbanden. Ze hebben modellen in het beginners segment alsook in het professionele segment. Voor iedere persoon dat wat wil doen aan zijn/haar conditie is er dus wel een model te vinden bij het merk Focus Fitness.

focus fitness jet 2 loopband

Reviews

Hieronder vind je onze reviews van Focus Fitness loopbanden. Elk model hebben we onderworpen aan diepgaande testen om zo uitgebreid verslag aan jullie te kunnen brengen. Ben je niet zeker of het specifieke model jouw beste keuze is? Maak dan gebruik van onze keuzehulp om jouw beste loopband te ontdekken.

Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband Review
De Focus Fitness Jet 7 (iPlus) inklapbare loopband is dé loopband voor mensen die graag de nieuwste technische snufjes op hun loopband willen.
Focus Fitness Jet 5 Loopband Review
De Jet 5 is een solide, moderne loopband met tal van toepassingsmogelijkheden. Ideaal voor de beginnende en ervaren loper. Met de Jet 5 van Focus Fitness wordt trainen aangenaam en veilig.
Focus Fitness Jet 2 Review
Focus Fitness Jet 2 loopband reviewGemakkelijk opklapbaar, relatief goedkoop, degelijke kwaliteit. Een goede keuze als loopband voor thuisgebruik.Algemene beoordelingAls je op[...]
Focus fitness jet 9 iplus review
Over het algemeen is het belangrijkste pluspunt van de Focus Fitness Jet 9 iPlus zijn goede prijs – kwaliteit verhouding. Als we de hardloopband vergelijken met andere loopbanden voor dezelfde prijs dan is er geen hardloopband die beschikt over vergelijkbare specificaties.

Over Focus Fitness

Dit merk maakt niet enkel loopbanden maar ook heel wat andere fitness toestellen. Het is zeker de moeite waard om hun volledige gamma eens te bekijken. Zo vind je er ook cross-trainers e.d. Al hun toestellen zijn gebouwd volgens hetzelfde principe; goede kwaliteit tegen een goede prijs. Een goede keuze voor jouw volgende aankoop!

Dit merk is een onderdeel van BeterSport B.V. en staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en bouwde één van de eerste webshops in Nederland. Nu, ruim 12 jaar laten is dit bedrijf uitgegroeid tot een team van 17 mensen. 

Dit merk is gevestigd in Nederland en verkoopt zowel in Nederland als België. Hun advies, garanties, snelle verzending en persoonlijke aanpak zijn dan ook al jaren de waarden waar het bedrijf 100% voor gaat.

Ben je dus van plan om een loopband te kopen? Dan lees je best onze reviews en/of gebruik onze keuzehulp. Zo kom je te weten of een loopband van Focus Fitness voor jou de beste keuze is. Heb je toch nog vragen, dan kan je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier.