Christopeit loopbanden

Dat Duits gelijk staat aan degelijk is algemeen bekend. Christopeit is hier geen uitzondering op. Met strakke en compacte designs houd je met dit merk nog ruimte over in huis! Het Duitse sportmerk heeft sportapparatuur voor verschillende doeleinden. Waaronder de Christopeit loopbanden.

christopeit loopbanden

De loopbanden

De loopbanden van Chrisopeit bieden voor elk budget wat wils, waar het goedkoopste model start vanaf €230,- kost het duurste model €999,-. Vrijwel alle modellen van de Christopeit loopbanden zijn zo compact mogelijk waardoor de loopband er minimalistisch uit ziet. Vergis je niet, de loopbanden bevatten zeker de meest gevraagde functies. Zo zijn er verschillende vooraf ingestelde trainingsprogramma's, een duidelijk scherm en speakers ingebouwd. 

Reviews

Wat misschien wel meer zegt dan duizend woorden, zijn de beoordelingen die de gebruikers van Christopeit producten geven. Om je een inzicht te geven in de klantbeoordelingen van de loopbanden, kun je hier wat reviews lezen:

"Vakkundig en degelijk apparaat, niets op aan te merken!" - Hans, 42 jaar

"Het apparaat is top, alleen de levering laat wat te wensen over." - Anke, 33 jaar

"Een fijne loopband voor een prima prijs. " - Julia, 27 jaar

"Na 4 dagen in huis, nu al enthousiast! Na thuiskomt heb ik echt zin om te gaan lopen. Geen excuses meer." - Pieter, 54 jaar

Reviews van onze experts:

Christopeit PRO TM2 Loopband Review
In deze review bekijken we de Christopeit TM-2 Pro loopband. Een compacte loopband voor thuisgebruik dat je eenvoudig kunt opbergen.

Over Christopeit

Horst Christopeit, voormalig keeper van de Bundesliga, had met het oprichten van dit sportmerk in 1976 maar een doel voor ogen: Fitnessapparatuur maken voor thuis gebruik. Veiligheid en design zijn daardoor de twee speerpunten van Christopeit. Een apparaat moet immers niet te veel ruimte in nemen en bovenal veilig zijn. Sinds 1976 heeft het merk zich uitgebreid met diverse sportapparatuur waaronder hometrainers, trilplaten en zelfs fitness-trackers. Christopeit was een van de eerste merken die polsslagmeters op de markt bracht, om zo effectiever te kunnen trainen. Daarnaast heeft Chritopeit al diverse awards gewonnen voor de producten die ze op de markt gebracht hebben.