BH Fitness loopbanden

Ben jij op zoek naar een nieuwe loopband of wil je thuis wat meer gaan bewegen? Kijk dan eens naar de BH fitness loopbanden. Deze toestellen van BH fitness zijn zeer professioneel en van hoge kwaliteit op het gebied van design en technologie. BH fitness is de specialist op het gebied van fitnessapparatuur voor thuis gebruik met meer dan 100 jaar ervaring. 

BH Fitness loopband

Reviews

De hoge kwaliteit apparatuur die BH fitness belooft, komt ook naar voren uit de reviews. De loopbanden zijn perfect voor fanatieke thuissporters. De machines kunnen zelfs een maximale snelheid van maar liefst 21 kilometer per uur halen waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de snellere renners. Daarnaast hebben deze modellen een extra groot loopoppervlak en extra systemen voor de demping tijdens het rennen waardoor de loopbanden extra comfortabel zijn. Daarnaast komt uit de reviews naar voren dat je de loopbanden kunt hellen tot een maximale hoek van 15% zodat je jouw training extra zwaar kunt maken. 

Bij de loopbanden kun je gebruik maken van een groot aantal vooraf ingestelde trainingsprofielen zodat je altijd een afwisselende training kunt uitvoeren. Ook kun je jouw mobiele telefoon aansluiten waardoor je gebruik kunt maken van verschillende fitnessapps. Een ander positief punt is de mogelijkheid om jouw hartslag te meten via een borstband en een bluetooth functie. Een extra functie is het opmeten van jouw lichaamsvet. Ook zijn de loopbanden opklapbaar en hebben zij transportwielen zodat je ze na gebruik eenvoudig kunt opbergen. 

Reviews

BH Fitness Pioneer R3 Loopband ReviewBij het zoeken naar een geschikte loopband

Over BH fitness

BH fitness is een merk uit de Benelux, onderdeel van NRG fitness systemen. Het merk levert fitnessapparatuur voor thuisgebruik met de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit. Het merk staat voor fitness apparatuur die je thuis hetzelfde professionele gevoel geven als in de sportschool. Naast loopbanden heeft het bedrijf ook krachtapparatuur, roeiapparaten en verschillende losse modellen. De filosofie van het bedrijf kan worden gekenmerkt door de allerbeste prestaties veroorzaakt door vooruitgang van het conditieniveau en de gezondheid. Hierdoor is het bedrijf een de beste gewaardeerde fitnessdistributeurs. Daarnaast is het een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur in Europa door het ruime assortiment en de allerbeste kwaliteitscontrole.

Twijfel dus niet langer en schaf nu een BH Fitness loopband aan die helemaal past bij jouw trainingsdoelen zodat je thuis met professionele apparatuur jouw doel kunt bereiken!