Christopeit PRO TM2 Loopband Review

Een veilige en complete loopband met veel mogelijkheden op het gebied van trainingen.

christopeit tm 2 pro loopband product shot

Algemene beoordeling

De Christopeit PRO TM2 Loopband is een echte aanrader. De loopband is veilig en compleet met veel mogelijkheden op het gebied van trainingen. Daarnaast heeft de loopband een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een groot pluspunt is de opklaarbaarheid van de loopband, waardoor de loopband zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. 

Ook het prachtige design en de MP3 aansluiting is een groot pluspunt van de loopband. Het enige nadeel is het feit dat het loopoppervlak relatief klein en smal is. Echter is het loopoppervlak alsnog groot genoeg om comfortabel te kunnen lopen. De conclusie is dan ook dat de Christopeit PRO TM2 Loopband een loopband is van zeer goede kwaliteit voor een redelijk prijs.

Kwaliteit

Comfort

Functies

Prijs

Ben jij opzoek naar een loopband die geschikt is voor thuis gebruik of wil jij je huidige loopband vervangen voor een nieuw exemplaar? Kijk dan een naar de Christopeit PRO TM2 Loopband. In dit artikel wordt een complete review gegeven van deze loopband. Hierin worden de specifieke features, plus- en minpunten, de fabrikant en nog veel meer besproken. Lees dus snel verder om alles te weten te komen over deze loopband. 

De Christopeit PRO TM2 Loopband is een perfecte loopband voor thuis gebruik die zeer compact is en die je eenvoudig op kunt bergen. De loopband is van zeer goede kwaliteit en is van alle gemakken voor zien om thuis optimaal te kunnen lopen. De loopband is inklapbaar, heeft een verstelbare helling, verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's en een handig display. In de volgende alinea worden de specifieke features en de plus- en minpunten van de loopband besproken. 

christopeit pro tm2 loopband

Specifieke features

Zoals eerder aangegeven is een belangrijke feature van de loopband het feit dat de loopband eenvoudig op te klappen is waardoor je het eenvoudig op kunt bergen. Hierdoor neemt de loopband amper plek in in jouw huis en hou je ruimte over. Daarnaast heeft de loopband een hellingshoek tot 15 graden die je gemakkelijk zelf kunt verstellen. 

christopeit tm 2 pro loopband product shot

Ook heeft de loopband veel voorgeprogrammeerde programma's waarmee je kunt trainen voor elk trainingsdoel. De maximale snelheid van de loopband is 16 km/u die je kunt aanpassen via de display of de quick speed knop. De loopmat van de band heeft een totale oppervlakte van 120 bij 40 centimeter. 

Daarnaast heeft de loopband een 1,25 pk motor en een noodstop zodat de loopband meteen stopt als er iets mis gaat tijdens het lopen. Hierbij kun je een klip bevestigen aan jouw kleding waarmee je verbonden bent met de loopband, hierdoor komt de band stil te staan als de klip er af gaat. 

De Christopeit PRO TM2 loopband heeft een heldere en handige Blue back light LCD display waarop je jouw snelheid, tijf, hartslag, afstand en calorieen kunt bijhouden tijdens het lopen. Daarnaast kun je jouw MP3 aansluiten zodat je tijdens het lopen jouw favoriete muziek kunt luisteren. Krijg je dorst tijdens het lopen? Dan kun je makkelijk een slokje water drinken uit jouw waterfles die opgeborgen staat in de bidonhouders. Tijdens het lopen wordt jouw hartslag geregistreerd door middel van de handgrepen. 

christopeit tm 2 pro monitor

Specificaties

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties van de loopband:

 • Afmetingen: 165 x 71 x 125 cm
 • Afmetingen opgeklapt: 80 x 71 x 148 cm
 • Afmetingen loopmat: 120 x 40 cm
 • Instelbare hellingshoek tot 15 graden
 • Trillingsdemping
 • Noodstop
 • LED display
 • Hartslagmeting via handsensoren
christopeit loopband tm 2 pro ingeklapt

Over Christopeit

De Christopeit PRO Loopband is onderdeel van het merk Christopeit. Dit is een Duits fitnessmerk die zorgt voor thuisfitnessapparatuur waarmee je optimaal aan jouw spierkracht en conditie kunt werken. Het merk staat bekend om hun fitnesstoestellen met een uniek, uitzonderlijk gebruiksgemak. Ook is de Duitse bouwkwaliteit zeer goed en populair. 

christopeit tm 2 pro band

Het merk biedt onder andere hometrainers, indoor bikes en loopbanden aan. Christopeit kan worden gekenmerkt door veiligheid en design, waar voortdurend geinnoveerd en vernieuwd wordt. 

Voordelen van Christopeit TM-2 Pro

Als je de Christopeit PRO Loopband koopt, heeft dit een aantal voordelen voor jou. Zo kun je thuis fanatiek gaan trainingen met de vele trainingsprogramma's. Natuurlijk is dit afhankelijk voor jouw trainingsdoel. Wil je bijvoorbeeld vet verbranden, spieren opbouwen, jouw conditie verbeteren of sneller worden, dan kan dat allemaal met deze loopband.  

christopeit tm 2 pro clip

Ook heeft de loopband een prachtig design waardoor het een echte toevoeging is voor jou. Doordat de loopband makkelijk op te klappen is, kun je de loopband eenvoudig opbergen en neemt het geen ruimte in in jouw woning, dat is natuurlijk een erg groot voordeel.

> Bekijk prijs op Bol

Daarnaast kun je heerlijk muziek luisteren tijdens het lopen en al jouw prestaties volgen op de display, waardoor lopen leuker wordt dan ooit. Een groot voordeel is tevens de hoge kwaliteit van de loopband. Ook heeft de loopbanden veel mogelijkheden op het gebied van snelheid tot een maximum van 16 kilomter per uur en een maximale hellingshoek van 15%. De loopband biedt op deze manier voordelen voor de beginnende sporter als de zeer fanatieke sporter. Door de hoge kwaliteit gaat de loopband erg lang mee, wat ook op de lange termijn een groot voordeel is. 

christopeit tm 2 pro review handvaten

Twijfel dus niet langer en schaf nu deze Christopeit PRO Loopband aan. Met deze loopband ben je namelijk verzekerd van kwaliteit, gebruiksgemak, design en veel trainingsmogelijkheden. Op deze manier kun jij jouw sportdoelen bereiken en sporten als nooit te voren! Ook de prijs van de loopband is zeer gunstig. Zo koop je de loopband al voor iets meer dan €500,- bij Bol.com. Voor deze prijs krijg je een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en erg goede garantie, mocht er toch iets mis gaan. 

Plus-en minpunten

De Christopeit PRO TM2 Loopband heeft een aantal plus- en minpunten die hieronder op een rijtje zijn gezet. Hierdoor kun je meteen zien of de loopband past bij jouw trainingsdoelen. 

 • Eenvoudig op te klappen
 • Verstelbare helling tot 15%
 • Muziek aansluiting met MP3
 • Snelheden tot 16 km/u
 • Veel voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's
 • Quick speed knop
 • Aantrekkelijk design
 • Loopoppervlak relatief klein
christopeit tm 2 pro loopband product shot

Beoordeling: Degelijk!

Kwaliteit

Comfort

Functies

Prijs

De Christopeit PRO TM2 Loopband is toch wel een aanrader. De loopband is veilig en compleet met veel mogelijkheden op het gebied van trainingen. Daarnaast heeft de loopband een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een groot pluspunt is de opklaarbaarheid van de loopband, waardoor de loopband zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. Ook het prachtige design en de MP3 aansluiting is een groot pluspunt van de loopband. Het enige nadeel is het feit dat het loopoppervlak relatief klein en smal is. Echter is het loopoppervlak alsnog groot genoeg om comfortabel te kunnen lopen. De conclusie is dan ook dat de Christopeit PRO TM2 Loopband een loopband is van zeer goede kwaliteit voor een redelijk prijs.

 • Eenvoudig op te klappen
 • Verstelbare helling tot 15%
 • Muziek aansluiting met MP3
 • Snelheden tot 16 km/u
 • Veel voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's
 • Quick speed knop
 • Aantrekkelijk design
 • Loopoppervlak relatief klein