• You are here:
  • Home »

De beste magnetische loopbanden

Ben je op zoek naar de beste loopband, maar weet je niet wat je moet kiezen? Er zijn veel soorten loopbanden te koop en sommige zijn beter voor bepaalde behoeften dan andere loopbanden. Als je een tredmolen wilt hebben, is een loopband met magnetische weerstand misschien wat je nodig hebt. Op deze pagina lijsten we dan ook de voordelen op van magnetische loopbanden vs traditionele (elektrische) loopbanden en stelden we een lijst op met de top 3 loopbanden volgens ons expert panel..

beste magnetische loopband

Magnetische weerstand loopbanden werken zonder een motor. Ze bewegen wanneer je ze gebruikt waarbij je zelf werkt als de drijvende kracht. Dit kan om vele redenen beter zijn. Je zult harder moeten werken om ze te laten bewegen en het kan je hierdoor meer calorieën laten verbranden.

Deze loopbanden zijn licht op vlak van gewicht en bijgevolg gemakkelijker op te bergen. Als je een loopband wilt die je kunt opbergen wanneer je klaar bent, kan je overwegen om een loopband met magnetische weerstand aan te schaffen. Ze kunnen eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen omdat ze niet zwaar zijn. Ze zijn ook leuk als je ze wilt verplaatsen naar verschillende locaties in je huis of zelfs naar buiten. 

Loopbanden met magnetische weerstand zijn goedkoper dan traditionele loopbanden, maar geven hetzelfde resultaat. Hoewel je je meer moet inspannen bij magnetische loopbanden, kunnen ze beter zijn om bijvoorbeeld gewicht te verliezen. Let er wel op dat dit type loopbanden ook als nadeel heeft dat de kans op blessures groter is. Als je geld wilt besparen bij de aankoop van een loopband, dan is een magnetisch type je beste keuze.

Hieronder hebben we de beste opties opgelijst als het neerkomt op vlak van magnetische loopbanden. Elk model is uitvoerig getest door experts en verdienen een plaats in deze lijst. Aangezien het aanbod magnetische loopbanden niet bijster groot is hebben we daarom ook besloten slechts een top 3 te maken. Dit om de simpele reden dat elke loopband die we hieronder oplijsten het ook écht waard moet zijn om aan te schaffen.

Dit zijn de beste magnetische loopbanden:

Naam

Inklapbaar

Max. snelheid

Review

Prijs

Weslo Magnetic Jog Pro

Ja

nvt

Bekijk review

Bekijk prijs

Toorx TFK SLIM MAG

Ja

nvt

Bekijk review

Bekijk prijs

Toorx TFK-100

Ja

nvt

Bekijk review

Bekijk prijs